Ετικέτες

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ




ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
200 ΓΡ. ΧΟΙΡΟΙΝΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΕΤΣΑΠ
8 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ
ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΜΑΙΜΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ-ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,(ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΤΟ ΦΡΕΧΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΚΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ).ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ(ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΥ.
ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΩ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΥΣ 220C ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.(ΚΑΘΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου