Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΤΕΛΕΙΟ

ΥΛΙΚΑ
• 5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
• 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
• 5 ΑΥΓΑ
• 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
• ½ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
• 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
• ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
• ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 1 ΠΑΚΕΤΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ (ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΧΙ ΛΙΩΜΕΝΟ)ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ (ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ)ΟΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΑ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 5 ΦΥΛΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ.
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 40-50 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
• 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
• 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
• 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
• ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ

ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΕΙ

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου