Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΥΚΟΛΟ ΨΩΜΙ

ΥΛΙΚΑ

• 375γρ ΑΛΕΥΡΙ UP
• 1 + ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
• 90γρ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
• 125ml ΝΕΡΟ
• 125ml ΓΑΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΚΚΟΥΒΑ. ΕΝΩNΟYME ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΓΑΛΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ. ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ, ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΑΛΑ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 220?C ΓΙΑ 10΄ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 30΄ ΣΤΟΥΣ 180?C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου