Ετικέτες

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΝΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ

Για 2 μερίδες:
380 gr αρνί ψαχνό
50 gr τυρί φέτα σε μπαστούνια 1cm x 6cm
70 gr λιαστή ντομάτα σε λωρίδες κομμένη
25 gr σταμναγκάθι
Αλάτι, πιπέρι
κρασί

Ανοίγουμε το κρέας και το χτυπάμε με τον μπάτι για να ανοίξει .
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Στο πάνω μέρος του κρέατος τοποθετούμε την φέτα, την λιαστή ντομάτα και το σταμναγκάθι. Τυλίγουμε σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο μαγειρικής ή το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Το ξανά αλατίζουμε και πιπερώνουμε, το τοποθετούμε σε ένα ταψί με λίγο κρασί και το ψήνουμε στους 160-170 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου