Ετικέτες

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Μερέντα

ΥΛΙΚΑ

* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 100γρ κουβερτούρα
* 150γρ Βιτάμ
* 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
* 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
* 1 κούπα τριμμένο φουντούκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου