Ετικέτες

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Χοχλιοί με μάραθα



ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοχλιοί

1 κιλό μάραθα

2 ντομάτες

2 κουταλιές σούπας πελτέ

1/2 κρασοπότηρο λάδι

αλάτι, πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τσιγαρίζουμε τα μάραθα με το λάδι για 1 ώρα. Σε άλλο τσουκάλι βράζουμε τους χοχλιούς για να τους καθαρίσουμε. Μόλις μισοψηθούν τα μάραθα ρίχνουμε τη ντομάτα με τον πελτέ και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να βράσουν μαζί. Προσθέτουμε τους χοχλιούς, το αλάτι, το πιπέρι, κλείνουμε το τσουκάλι και αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου