Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ

• 1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 2,200γρ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΓΕΜΙΣΗ

• 1/4 ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
• 200γρ ΚΙΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ
• 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΝΙΑΚ
• 8 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
• 8 ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
• 1 ΜΗΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 1/3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΚΑΡΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 1/3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ
• ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
• 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΟΥΤΟΝ
• ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΕΙ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ KAI ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ. ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 220?C ΨΗΝΟΥΜΕ 30΄ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160?C ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ 1+ ½ ΩΡΑ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου