Ετικέτες

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010

Μοσχαρίσια Ουρά γεμιστή με Γραβιέρα Κρήτης

Υλικά
1 τεμ. Ουρά μόσχου,
150 γρ ΓραΒιέρα Κρήτης,
Λαχανικά, Σπαράγγια φρέσκα, 1 μάτσο
1/4 Κολοκύθα γλυκιά.
2 τεμ. Κολοκύθι.
1 Καρότο,
Πράσινπ και κόκκινπ πιπεριά
Αλάτι-Πιπέρι
Κρασί Μαυροδάφνη Κρήτης


Εκτέλεση


Ανοίγουμε τπν ουρά, αφαιρούμε τα κόκαλα, στρώνουμε τή γραΒιέρα και δένουμε με σπάγκο.
Σοτάρουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί.
Το ψήνουμε στο φούρνο.
Κόβουμε τα λαχανικά τα σοτάρουμε και τα σβήνουμε επίσπς με κρασί.
Μόλις ψπθεί η ουρά δένουμε τη σάλτσα που έχει μείνει στο ταψί με λίγο βούτυρο
και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου