Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΥΛΙΚΑ
• 2,5 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
• 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
• 1,5 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
• 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΟ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΑ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
• ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
• 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
• ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΟΣΟ ΣΗΚΩΣΕΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΚΙΛΟ)
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ Ή ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΣΕ ΛΕΚΑΝΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΣΥΡΜΑ Τ’ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ. ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΧΡΙ Η ΖΥΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΛΗΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΕΞΙΔΑ. ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170?C ΣΕ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 25΄- 30΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου