Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

1500ΓΡ. ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ
10 ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΛΕΜΟΝΑΚΙΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΘΥΜΑΡΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΛΕΜΟΝΙ,ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.
ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΠΕΡΙΧΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 170 C ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου