Ετικέτες

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Χοχλιοί με πατάτες και ασκολίμπρους



ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ασκολίμπροι

1 πιάτο (βαθύ) χοχλιούς

5 πατάτες, 3-4 φρέσκα κρεμμύδια

1 ματσάκι μάραθο

1 φλιτζάνα λάδι, αλάτι, κύμινο

1 λεμόνι και 1 κουταλιά αλεύρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τους χοχλιούς και τους βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Βάζουμε το λάδι, το κρεμμύδι, το μάραθο, και τους χοχλιούς να σωταριστούν. Έχουμε πλύνει τους ασκολίμπρους και τους προσθέτουμε. Αφού ψηθούν λίγο προσθέτουμε τις πατάτες. Στο τέλος βάζουμε το χυμό του λεμονιού, το αλεύρι και το κύμινο και περιχύνουμε το φαγητό. Το αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου