Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΨΩΜΙ (5΄ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ)

ΥΛΙΚΑ

• 500γρ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ (ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ)
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
• 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
• 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ 330ML
• ΣΟΥΣΑΜΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΦΟΥΡΝΟΣ 180?C ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ.
ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΛΕΚΑΝΗ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ, ΑΛΑΤΙ, ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΪΚ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ, ΛΑΔΩΝΩ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΥΔΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 40΄. ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου