Ετικέτες

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

• 700γρ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
• 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΗΘΟ + ΜΑΙΝΤΑΝΟ
• 2 ΑΒΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
• ΑΛΑΤΙ
• ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
• ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΟΣΟ ΣΗΚΩΝΕΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΑΒΓΑ, ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΟΣΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΠΛΑΘΟΥΜΕ, ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου