Ετικέτες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Φασολάκια Φρέσκα Με Στάκα

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό φασολάκια, φρέσκα
1 φλυτζάνι λάδι
1 ψιλλοκομ. κρεμμύδι
1/2 κιλό ντομάτες ώριμες
αλάτι & πιπέρι
1 κουταλιά στάκα ή
1 φλυτζάνι ξινόχοντρο

Εκτέλεση:

Καθαρίζομε πλένομε τα φασολάκια. Τα τσιγαρίζομε και τα βάζουμε στο τσικάλι με το λάδι
και το κρεμμύδι, ρίχνομε τις ντομάτες αλεσμένες, αλάτι και πιπέρι και
αφήνομε το φαγητό να βράσει μέχρι να ψηθεί. Πρίν σβήσομε τη φωτιά
προσθέτουμε μια κουταλιά στάκα ή τον ξινόχοντρο και αφήνομε να πάρει 1-2 βράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου