Ετικέτες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

FERRERO ROCHER ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ


















FERRERO ROCHER

ΥΛΙΚΑ

200ΓΡ.ΨΗΜΈΝΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΆ
300ΓΡ.ΝΟΥΤΕΛΑ(ΜΕΡΕΝΤΑ)
150ΓΡ.ΓΚΟΦΡΈΤΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΆ
340ΓΡ.ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΠΡΑΛΊΝΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

ΨΉΝΩ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΆ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ 10΄ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΊΠΟΥ.
ΑΦΑΙΡΏ ΤΗΝ ΦΛΟΥ ΔΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΖΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΩ.
ΒΆΖΩ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΤΗΣ ΓΚΟΦΡΈΤΕΣ ΤΙς ΘΡΥΜΜΑΤΊΖΩ,ΠΡΟΣΘΈΤΩ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΥΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΎΩ ΌΛΑ ΜΑΖΊ.
ΛΙΏΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ .
ΤΟΠΟΘΕΤΏ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΛΕΠΤΑ.
ΒΓΆΖΩ ΤΟ ΜΠΟΛ ΑΠΌ ΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΆΘΩ ΣΕ ΜΠΑΛΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΆΩ ΣΤΗΝ ΛΥΌΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ.
ΤΑ ΒΆΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΎΝ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου