Ετικέτες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ(ΣΑΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ)

ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ



ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ














ΥΛΙΚΑ

2 ΚΟΥΤΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ

ΚΡΕΜΑ:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
200ΓΡ.ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
3/4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1,5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
 ΣΑΝΤΙΓΥ:
 1 ΦΑΚΕΛΑΚΗ ΜΟΡΦΑΤ ΣΑΝΤΙΓΥ 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  • ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
  • ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1 ΛΙΤΡΟ) ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ  ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ(ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.
  • ]ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ.
  • ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.
  • ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΡΚΕΣ ΩΡΕΣ.




     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου