ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΥΤΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
ΚΡΕΜΑ:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
200ΓΡ.ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
3/4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1,5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΣΑΝΤΙΓΥ:
1 ΦΑΚΕΛΑΚΗ ΜΟΡΦΑΤ ΣΑΝΤΙΓΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ |
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΥΤΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
ΚΡΕΜΑ:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
200ΓΡ.ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
3/4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1,5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΣΑΝΤΙΓΥ:
1 ΦΑΚΕΛΑΚΗ ΜΟΡΦΑΤ ΣΑΝΤΙΓΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
- ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1 ΛΙΤΡΟ) ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
- ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ(ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ.
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.
- ]ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .
- ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ.
- ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.
- ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
- ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΡΚΕΣ ΩΡΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου