Να 'μουν αέρας δροσερός, ήλιος λαμπρός να λιάσω και θάλασσα γιαλό-γιαλό, Κρήτη να σ' αγκαλιάσω Η Κρήτη είναι η μάνα μας, ο τόπος οπού ζούμε γι αυτό εμείς οι Κρητικοί πολύ την αγαπούμε
Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
200 ΓΡ. ΧΟΙΡΟΙΝΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΕΤΣΑΠ
8 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ
ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΜΑΙΜΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ-ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,(ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΤΟ ΦΡΕΧΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΚΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ).ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ(ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΥ.
ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΩ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΥΣ 220C ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.(ΚΑΘΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ).
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου